מה זה אומר אישור טיפול?
אחד הגדולות של שיטת איזון חיים היא בדיקה שלכאורה מאוד פשוטה אך צופנת בחובה עולם ומלואו.
בקשת אישור לטיפול – לפני תחילתו של טיפול אנו בודקים האם יש לנו אישור לטפל ובסיום הטיפול אנו בודקים האם המטופל צריך לחזור לטיפול נוסף.
הבדיקה הזו נעשית בעזרת בדיקת טונוס שריר – שריר חזק אומר שהתשובה חיובית ושריר חלש אומר שהתשובה שלילית.
השאלה פונה לאינטליגנציה הגבוהה של הנפש, בוודאי שלא למודע כי הרי המטופל אכן הגיע לטיפול אך יש בכל אחד מאתנו נשמה, תת מודע, אינטליגנציה רגשית גבוהה, אינטואיציה, לא משנה איך נקרא לזה, הכל מסתכם בדבר אחד האם הרגש והראש אחד הם, האם הלב רוצה ומוכן לעשות דרך שתקדם ותצמיח אותנו, להתעורר לעשיה או להיות בקיפאון.
רוצה לשתף אתכם בסיפור מדהים שהיה לי באחד מטיפולי, הגיעה בחורה כבויה ומיואשת, לא יודעת מה לעשות עם עצמה ועם מחלתה כבר ניסתה המון שיטות טיפול ונמאס לה, היא אבדה כל רצון להילחם ולהיאבק.
בטיפול השלישי שלה בסיומו שאלתי כמו תמיד האם היא צריכה להגיע לטיפול נוסף? תגובת השריר הייתה חלשה משמע התשובה שלילית. זה אומר שברגע זה אין אישור להמשיך לטפל בה.
זה היה רגע קשה עבורי ועבור המטופלת, הרצון החזק שלי כמטפלת לעזור לה והרצון שלה להחלים לפחות במודע.
שיטת איזון חיים היא שיטה עוקפת שכל ולא משנה מה המנטלי רוצה לנשמה יש רצון משלה והיא יודעת להנהיג אותנו לשם.
המטופלת הייתה מיואשת לחלוטין כשהבינה שבשלב הזה הטיפולים נפסקים.
היות והשיטה תומכת באיזון מרחוק בדקתי מידי יום האם אפשר לחזור ולטפל בה, כעבור שבוע קיבלתי תשובה חיובית. התקשרתי אליה ושאלתי כמובן לשלומה ואמרתי לה שיש אישור להמשיך בטיפולים. היא מיד ענתה אפילו בנימת כעס "מה קרה פתאום" ואני השבתי בואי תספרי לי איך עבר עליך השבוע.
התשובה הייתה מדהימה, היא שממש איבדה רצון לחיות, השיבה שאחרי שיצאה ממני מיואשת לקח לה בדיוק יומיים להתעשת ולהחליט שהיא יכולה לטפל ולדאוג לעצמה ושהחיים שלה בידיים שלה.
זה היה מדהים מבחינתי כי אותה שאלה תמימה של אישור טיפול גרמה לה לקחת אחריות על המצב ולהבין שהיא חייבת להיות שותפה באמונה שלמה לתהליך הריפוי ושאני בתור מטפלת לא יכולה לעשות את הדרך עבורה אני רק צינור ותומכת המסלול הוא שלה.
אני גאה בה ומאושרת שיש בידי כלי אדיר כמו שיטת איזון חיים להניע את האנשים להתחבר לרצון הנשמה.
באהבה חוה
052-8700164